• szo. jún 15th, 2024

Pest Vármegyei és Érdi Kereskedelmi és Iparkamara

Üdvözöljük megújult weboldalunkon!

A Közép-magyarországi régióban is folytatódik a Fenntarthatósági Vállalkozói Szemléletformálás

Október 11-én kerül megrendezésre a Bank Center Irodaházban a fenntarthatósági mentorprogram következő témanapja, Környezeti fenntarthatóság – biológiai sokféleség, talaj és egyéb környezeti tényezők tárgykörben.

A rendezvényen szakértői vezetéssel bemutatásra kerülnek az ismerős, a mindennapi életünk minőségére negatívan kiható problémák, mint például a zajszennyezés, fényszennyezés, szagterhelés, vegyi szennyezés. Szó lesz továbbá az egyéb olyan szennyeződésekről is, melyek egészségügyi hatásai kevésbé látványosan és gyorsan, felhalmozódás következtében jelentkezhetnek a szervezetünkben.

Beszélünk a talajvédelemről, erdőink állapotáról, az urbanizációs folyamatokról és az EU új biodiverzitási stratégiájáról is. Az alapvető fogalmak tisztázása során megismerhetjük az ipari vegyületek, a műanyagok, a növényvédőszerek, a biodiverzitás fogalmát és velük kapcsolatban az élővilágunkra gyakorolt negatív hatásokat.

Tesszük mindezt az előadó szakértelmére támaszkodva a mentorcég és jelenlévő vállalkozások képviselőinek tapasztalataival kiegészítve.

Időpont: 2022.10.11. (kedd) 9.00 órától
Helyszín: MKIK székhelye, Bank Center Irodaház
(1054. Bp. Szabadság tér 7. X. emelet, 1001-es tárgyaló)

Szakértő: dr. Vona Márton, a GEO-SIVO Kft. ügyvezetője

Támogató mentorvállalat: Ostorházi Bevonattechnika Kft.

Meghívó és részletes program ezen a linken keresztül érhető el.

A rendezvény ingyenes, de regisztrációhoz kötött!

Részvételi szándékát kérjük a toth.krisztina@mkik.hu email címen vagy a +36202547126 telefonszámon jelezze.