• vas. máj 19th, 2024

Pest Vármegyei és Érdi Kereskedelmi és Iparkamara

Üdvözöljük megújult weboldalunkon!

!Legyen Ön is kiállítónk!
CONSTRUMA 2022
40. Nemzetközi építőipai szakkiállítás

Az építőipar hazai csúcsrendezvénye, a közép-kelet-európai régió vezető otthonteremtési kiállítási csokra, a CONSTRUMA, az építőipar, épületgépészet és lakberendezési szakma szereplőinek kiváló lehetőséget kínál a legújabb fejlesztések, innovatív megoldások bemutatására HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban.

A CONSTRUMA csokor az egyik motorja az ágazat fejlődésének: nem csak bemutatja az iparág újdonságait, de előrevetíti a fejlődési irányokat, segíti a szakembereket a tájékozódásban, szakmai képzésben. Koncentrált piac, kiváló lehetőség a szakmai feltöltődésre, üzletek kötésére.

A csokron belül a RENEO megújuló energia témakör a látogatók körében folyamatosan az egyik legnépszerűbb terület. Az elmúlt év és várhatóan a következő év slágertémája is a napenergia hasznosítása. A zöld környezet megteremtését célzó, a környezettudatos megoldások nem csak a célzott tematikánál, de a kiállítás egészén megtalálhatók. A kiállítói fejlesztések – ezáltal a kiállítás – középpontjában az energia hatékony és takarékos felhasználását biztosító termékek állnak.

A RENEO hazánk egyetlen, kifejezetten a megújuló energia építőipari vonatkozását bemutató kiállítás. Páros években azon épületgépészeti cégek, akik évente szeretnék megmutatni újdonságaikat, a CONSTRUMA csokron belül a RENEO keretében tehetik ezt meg.

A Pest Megyei és Érd Megyei Jogú Városi Kereskedelmi és Iparkamara nagyon fontosnak tartja azokon a vásárokon, kiállításokon való megjelenés támogatását, ahol a magyar mikro-, kis- és középvállalkozások új kapcsolatokat tudnak teremteni, bővíteni tudják lehetőségeiket.

Idén a G pavilonban egy 70m2-es közösségi standdal leszünk jelen, amelyen Pest megyei vállalkozások számára biztosítunk kényelmes, elegáns megjelenést, kedvező áron.

Mit kínál Önnek közösségi standunk?

Kedvezményes standbérlés, amely tartalmazza:

  • Kulcsrakész kivitelezés
  • Egyedi, reprezentatív megjelenés
  • Teljes standinfrastruktúra (árambekötés, takarítás stb.)
  • Részvétel teljes körű előkészítése
  • Helyszíni asszisztencia
  • Közös fellépés – A kiállítás intenzív beharangozása

Járványügyi szabályozás

A HUNGEXPO Zrt. rendezvényein a mindenkori járványügyi, egészségügyi szabályozások betartása kötelező. A jelenleg hatályos jogszabályok alapján esemény csak érvényes védettségi igazolvánnyal látogatható, melyet a kiállítás bejáratánál ellenőriznek. A 18 év alattiak is csak védettségi igazolvánnyal vagy védett személy felügyelete mellett vehetnek részt rendezvényeken. Bővebb tájékoztatást erről ITT olvashat.

 

Standjainkat kedvező áron ajánljuk!

Önkéntes kamarai tagjaink számára:
2022 április 6 – 10-ig (5 napra) összesen: 250.000 Ft + Áfa
Regisztrált vállalkozóink számára:
2022 április 6 – 10-ig (5 napra) összesen: 330.000 Ft + Áfa.

Amennyiben felkeltette ajánlatunk érdeklődését, kérjük, töltse ki jelentkezési űrlapunkat legkésőbb 2022. február 20-ig.

Bővebb információ:
Maróti Szandra tagozati titkárnál lehetséges az alábbi e-mailes elérhetőségen: maroti.szandra@pmkik.hu