• vas. jún 16th, 2024

Pest Vármegyei és Érdi Kereskedelmi és Iparkamara

Üdvözöljük megújult weboldalunkon!

Felhívás kérdőív kitöltésére –
Mathias Corvinus Collegium Vállalkozáskutatási Műhelye

A Mathias Corvinus Collegium Vállalkozáskutatási Műhelye kutatást szervez a magyar vállalkozások nehézségeinek, lehetőségeinek vizsgálatára. 

A kutatás a vállalkozások kihívásait és jövőre vonatkozó elképzeléseit szeretné mélyebben megérteni, másrészt lehetőséget kínál arra, hogy a vállalkozók összevethessék helyzetüket más cégekével. Ennek keretében online kérdőíves adatfelvételt szervez – a kutatáshoz csatlakozó partnerek, vállalkozások számára pedig egyedi elemzéseket készít. 

A kínált együttműködéshez azt kérik, hogy szánjanak körülbelül 20-25 percnyi időt a kérdőív kitöltésére és osszák meg kapcsolódó gondolataik. Ezért cserébe a készülő éves vállalkozáskutatási jelentés mellett egyedi elemzést is felajánlanak, amely a kitöltő vállalkozásának helyzetét hasonlítja össze a többi válaszadóéval. A kérdőív kitöltésére anonim módon is lehetőséget adunk, ám lehetőség van önkéntes módon megadni az elérhetőséget – ebben az esetben az adatok kiértékelése után ezt a személyre-vállalkozásra szabott elemzést küldik vissza. 

A kérdőív az alábbi linken érhető el: 

https://mathiascorvinuscollegium.questionpro.eu/Jelentes-a-Magyar-Vallalkozasrol-PMKIK