• vas. máj 19th, 2024

Pest Vármegyei és Érdi Kereskedelmi és Iparkamara

Üdvözöljük megújult weboldalunkon!

Horizont Európa Program 2022. január 25-én

2022. január 25-én megrendezésre kerül a Horizont Európa Program, valamint a Horizont Európa II. pillérére vonatkozó máltai információs nap és konzorciumi partnerkereső rendezvény.
Az uniós kutatási és innovációs keretprogramhoz való társulás a nem uniós államokkal történő együttműködés legszorosabb formája, amely lehetővé teszi az adott államok kutatói és szervezetei számára, hogy az uniós tagállamok entitásaival megegyező feltételek mentén vegyenek részt a programban.
A program nyitott a világ minden tájáról érkező kutatók és innovátorok előtt, akiket arra ösztönöznek, hogy az uniós partnerekkel együttműködjenek a javaslatok elkészítésében.
A Horizont Európa programmal kapcsolatos, valamint a társulási folyamatokra vonatkozó naprakész információk ITT érhetőek el.

A Malta Council for Science and Technology konzorciumi partnerkereséssel egybekötött információs napot rendez 2022. január 25-én, ahol magyar pályázók bemutatkozását is várják. A profilokat a rendezvényen kivetítik, valamint utólag is visszakereshetők lesznek a konzorciumi partnert keresők számára.

Amennyiben szakmai kapcsolatokat keres a Horizont Európa klasztereiben megjelent tematikus felhívások megpályázásához, kérjük, hogy töltse ki az erre a célra szolgáló, mellékletként csatolt formanyomtatványt és küldje meg 2022. január 23-ig a horizon.malta@gov.mt e-mail címre. Ugyancsak eddig a határidőig tud regisztrálni az információs napra itt.