• pén. febr 23rd, 2024

Pest Vármegyei és Érdi Kereskedelmi és Iparkamara

Üdvözöljük megújult weboldalunkon!

Magyar Compliance Akadémia: „Tiszta versennyel a gazdasági növekedésért – mi ebben a megfelelés szerepe?

A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) – Rigó Csaba Balázs elnök úr személyes kezdeményezése alapján – 2024-ben létrehozza a Magyar Compliance Akadémiát (MCA), mellyel a tiszta verseny megőrzéséhez és erősítéséhez kíván hozzájárulni. A MCA keretein belül egy beszélgetés-sorozat veszi kezdetét a gazdaság szereplőivel, amely a jogszerűtlen magatartások megelőzése érdekében, az edukációra helyezi a hangsúlyt.

Az MCA első rendezvénye 2024. február 15-én (csütörtök) 15.00 órától kerül megrendezésre „Tiszta versennyel a gazdasági növekedésért – mi ebben a megfelelés szerepe?” címmel, a GVH földszinti rendezvényterében (1026 Budapest, Riadó u. 5.).

A rendezvényen előadást tart Nagy Márton Nemzetgazdasági Miniszter, a panelbeszélgetés résztvevői között pedig dr. Parragh László, az MKIK elnöke is jelen lesz.

A rendezvény elsősorban a megfelelés témakörét igyekszik körüljárni a lehető legtágabb perspektívában, nemcsak a vállalkozásokkal szemben támasztott követelményeket tárgyalva, hanem az állam, ezen belül pedig a jogalkotás és a jogalkalmazás szerepét is elemezve, elsősorban a gazdasági növekedés elősegítése szempontjából.

A rendezvénysorozat célja, hogy azokat a vállalkozásokat (főként KKV-kat), piaci szereplőket, illetve a cégek jogszerű működését biztosító szakembereket (jogtanácsosokat) szólítsák meg, akiken keresztül a lehető legnagyobb és legszélesebb körű hasznosulást érhetik el.

Az esemény személyes részvétellel kerül megszervezésre, melyre a jelentkezéseket az info@ceuli.org e-mail-címre várják legkésőbb 2024. február 12. napjáig.

Az esemény meghívója és programleírása alább olvasható

Meghívó_Magyar_Compliance_Akadémia_2024_02_15
LETÖLTÉS

 

MCA_1_Program_2024_02_15
LETÖLTÉS