• szo. jún 15th, 2024

Pest Vármegyei és Érdi Kereskedelmi és Iparkamara

Üdvözöljük megújult weboldalunkon!

M E G H Í V Ó

A Budapesti Területi Klub vezetősége tisztelettel meghívja, a 2022. június 8-án (szerdán) megrendezésre kerülő, „Fejlődő szemléletmód a vállalkozói létben című, interaktív online workshopjára.

Helyszín:   a jelenlegi járványügyi helyzetre való tekintettel a Zoom szoftver

Téma vezető: Kiszely-Mancs Melinda, Szervezet- és HR Fejlesztési Tanácsadó

Kezdés:           9.00 bemutatkozás, technikai feltételek ellenőrzése (kép, hang, mikrofon) ezt követően kezdődik az interaktív workshop

Befejezés:       kb. 13.00 óra

Az esemény jellege: interaktív online workshop, melynek során a tréner ismerteti a téma rövid elméletét és módszertani alkalmazását és a résztvevők aktív munkát végeznek csoportokban. A résztvevők aktív jelenléte és a beszélgetésekbe, illetve feladatmegoldásokba való becsatlakozása fontos részét képezi az eseménynek!

A beszélgetés menete:

9.00 órától várjuk a résztvevők bejelentkezését, az első 15 perces szakaszban mindenkinek lehetősége van egy rövid bemutatkozásra, ahogyan az a személyes workshopokon, eseményeken is lenni szokott, illetve az esetleges technikai problémák elhárításában is segítséget tudunk nyújtani, ezt követően kezdjük közösen az interaktív témafeldolgozást. A bemutatkozásba való időben történő becsatlakozás megalapozza a közös munkát, és az esetleges technikai akadályok elhárítására is lehetőséget ad, így javasoljuk, hogy ezt se hagyják ki a résztvevők!

Fejlődő szemléletmód a vállalkozói létben

„Van választásunk. A szemléletmód nem más, mint egy rendkívül erős hiedelemkészlet, amely a fejünkben él, és mint ilyen megváltoztatható.”
Carol S. Dweck

Fejlődő vagy rögzült szemléletmód? Hogyan befolyásolja szemléletmódunk vállalkozásunk sikerességét?

Hogyan fordíthatjuk hasznunkra, ha változtatunk szemléletmódunkon? Vezetőként befolyásolhatom kollégáim szemléletmódját?

A workshop fókuszai:

  1. growth mindset (fejlődő / növekvő szemléletmód) vs.  fixexed mindset (rögzült szemléletmód)
  2. milyen az én szemléletmódom?
  3. szemléletmód szerepe a munkában, vállalkozásban
  4. kritikus helyzetek, ahol a rögzült szemléletmód könnyen bekapcsolhat
  5. változást, fejlődést nehezítő hiedelmek
  6. személyes akcióterv

Ezen kérdések és fókuszok mentén fogunk beszélgetni és tapasztalatot cserélni a worskhopon. Tarts velünk, ha a témát te is fontosnak érzed a mindennapjaidban!

Az előadáson való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

A rendezvény jellege miatt a résztvevők létszáma korlátozott, maximum 30 főnek tudunk részvételt biztosítani. A regisztrációt a megfelelő számú jelentkezés elérésekor lezárjuk. A jelentkezéseket beérkezési sorrendben vesszük figyelembe.

A részvétel technikai feltételei: számítógép / laptop / notebook vagy okostelefon, szélessávú internet kapcsolat (de legalább stabil mobilnet), valamint (beépített vagy csatlakoztatott) hangszóró, mikrofon és kamera, valamint a ZOOM alkalmazás telepítése arra az eszközre, amivel csatlakozni kíván a megbeszéléshez.

A belépési link a workshop előtti munkanapon kerül megküldésre az előzetes regisztráció alapján.

Az online felületet 9.00 órakor nyitjuk meg.

A részvételi szándékot, erre a linkre kattintva lehet jelezni.

Budapest, 2022. június 01.Üdvözlettel:

Szilvási Yvonne s.k.
Budapesti Klub elnöke