• sze. ápr 17th, 2024

Pest Vármegyei és Érdi Kereskedelmi és Iparkamara

Üdvözöljük megújult weboldalunkon!

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

KAMARAI GYAKORLATI OKTATÓI KÉPZÉS ORSZÁGOS TRÉNERI NÉVJEGYZÉKÉBE TÖRTÉNŐ FELVÉTELRE

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (a továbbiakban: MKIK) 2022. május 10-i egységes megjelentetési dátummal pályázatot hirdet a Kamarai Gyakorlati Oktatói Képzés Országos Tréneri Névjegyzékébe történő felvételre.

 1. A pályázat célja

A kamarai gyakorlati oktatói készségfejlesztő továbbképzés szervezéséhez tréneri névjegyzék kialakítása.[1]

 1. A pályázaton történő részvétel feltételei
 2. a) A zárójelben megjelölt szakiránynak megfelelő felsőfokú végzettség, (szak)képzettség, vagy felsőfokú végzettség és szakmai tapasztalat (bármely szakos pedagógus végzettség, pszichológus, kommunikáció szakos bölcsész, andragógus)
 3. b) Legalább 500 óra igazolt [2] tréneri gyakorlat. Ezen belül az elmúlt 3 évben teljesített, legalább 200 óra tréneri működés.
 4. c) büntetlen előélet.

Az elbírálásnál előnyt jelent:

– a Kamarai gyakorlati oktatói képzésben való tréneri részvétel,

– a Képzőhely-ellenőrzést végző kamarai szakértők felkészítésében való tréneri részvétel.

 1. A pályázathoz csatolandó dokumentumok

Pályázni a mellékletben található megfelelő adatlap kitöltésével és a kötelezően csatolandó mellékletek beadásával lehet az alábbiak szerint:

 1. a) Szakmai önéletrajz.
 2. b) Iskolai végzettség(ek)et igazoló okiratok másolata.
 3. c) Legalább 500 óra igazolt2 tréneri gyakorlat. Ezen belül az elmúlt 3 évben teljesített, legalább 200 óra tréneri működés eredeti igazolással alátámasztva.
 4. d) A pályázó nyilatkozata arra vonatkozóan, hogy hozzájárul személyes adatai névjegyzékben való közzétételéhez, valamint kezeléséhez a mellékelt nyilatkozat kitöltésével.
 5. e) Pályázó 3 hónapnál nem régebbi hatósági erkölcsi bizonyítványa.
 1. A pályázat benyújtása

Hiánytalanul kitöltött pályázati adatlap és valamennyi fentebb felsorolt melléklet (GDPR nyilatkozat) csatolása esetén kerül a pályázat elbírálásra. Hiánypótlásra 1 alkalommal van lehetőség az MKIK által történő elbírálás időszaka alatt közvetlenül az MKIK felé.

A pályázatokat a központilag kiadott pályázati adatlap kitöltése után, a 3. pontban felsorolt mellékletek csatolásával egyidejűleg a területileg illetékes kereskedelmi és iparkamarához legkésőbb 2022. május 31. 12:00 óráig lehet benyújtani személyesen vagy postai úton.

A pályázatok elbírálásáról írásban értesítjük a területileg illetékes kereskedelmi és iparkamarákat.

Az eredményesen pályázók bekerülnek a KAMARAI GYAKORLATI OKTATÓI KÉPZÉS ORSZÁGOS TRÉNERI NÉVJEGYZÉKÉBE 5 év időtartamra.

Budapest, 2022. május 6.

[1] A pályázatot az illetékesség szerinti megyében kell beadni, mely alapján az MKIK névjegyzékbe kerüléskor a kirendelés az egész országra érvényes hatáskörű.

[2] A tréneri gyakorlat igazolására az alábbiak fogadhatók el: például munkáltatói igazolás vagy korábbi megbízások, referencia.