• pén. febr 23rd, 2024

Pest Vármegyei és Érdi Kereskedelmi és Iparkamara

Üdvözöljük megújult weboldalunkon!

Turizmus Gála - Fenntarthatósági díj

A Turizmus.com szerkesztősége a Magyar Turisztikai Szövetség Alapítvánnyal közösen kihirdette

Fenntarthatósági Díjat, amely a 2024. február 1-jei Turizmus Évadnyitó Gálán kerül átadásra.

A díj célja, hogy elismerje és a szélesebb közönséggel is megismertesse azokat a személyeket, akik vezető szellemiségükkel a fenntarthatóságot a cégük/szervezetük elemi üzleti stratégiájába tudták építeni, és hiteles és példamutató fellépésükkel, innovatív intézkedéseikkel rendszerszintű változásokat tudtak elindítani a fenntarthatósági folyamatok felgyorsítására a turisztikai szektorban.

A díj egy szakmai és egy közönségdíj keretében ismeri el azon személyek munkáját, akik vezető szerepet vállaltak a legkiemelkedőbb fenntartható turisztikai projektekben. A díj pályázat útján nyerhető el. Egy rövid adatlap kitöltésével kell bemutatni a projekt vezetőjét, a projekt konkrét célkitűzéseit és megvalósulását, kiemelve azon törekvéseket, amelyek segítették az adott vállalkozás fenntartható stratégiáját.

A díjra a turisztikai szektor bármely szegmenséből lehet pályázni magánszemélyként vagy vállalati projektvezetőként, meglévő vagy fejlesztés alatt álló, hosszú távú fenntarthatóságot szem előtt tartó épített projekttel vagy szolgáltatási koncepcióval.

A pályázatokat szakmai zsűri értékeli, rangsorolja, és dönt a szakmai díj odaítéléséről. A szakmai zsűri által az első három legjobbnak ítélt pályaművet közönségszavazásra lesz bocsátva, így a szakmai díj mellett egy közönségdíj is elnyerhető.

Pályázni 2024. január 10-ig az alábbi linken lehetséges.

Bővebb információ az esemény weboldalán olvasható.