• pén. márc 31st, 2023

KAPCSOLAT

Ügyfélfogadási rend 

Személyes ügyfélfogadásra csak előre egyeztetett időpontban van lehetőség!

Kérjük, hogy válassza az elektronikus ügyintézés lehetőségét a mihok.viktoria@pmkik.hu e-mail cím, vagy a PMKIKEPITO megnevezésű hivatali kapu útján. A hivatali kapura történő üzenet küldésében technikai segítséget nyújtunk Önnek mind leírás, mind pedig szemléltető videó formájában, amelyet ide kattintva talál.

Kérjük, hogy az ügyintézés megkönnyítése érdekében szíveskedjen e-mail címét, vagy telefonszámát megadni, amely elérhetőségeken szükség esetén kollégáink pontosíthatják a megkeresés tárgyát.

Amennyiben az ügy eredményes intézése érdekében a személyes ügyfélfogadás elkerülhetetlen, úgy kollégáink előre egyeztetett időpontban állnak rendelkezésükre. Időpont-egyeztetés végett kérjük írjon mihok.viktoria@pmkik.hu e-mail címre.

Ügyfeleink és munkatársaink egészségének védelme érdekében irodánkba történő belépést megelőzően kézfertőtlenítés szükséges, az iroda területén történő tartózkodás során pedig a maszk viselése kötelező!

Elérhetőség
ÉPÍTŐIPARI NYILVÁNTARTÁSI CSOPORT
Elérhetőségi adatok:

Cím: 2045 Törökbálint, Kazinczy Ferenc u. 124.

Ügyintéző : Mihók Viktória

Telefonszám: +36-70/339 – 9940

E-mail: mihok.viktoria@pmkik.hu

Hivatali kapu: PMKIKEPITO – KRID: 468311721

Az ügyfélszolgálat rendje:

Hétfő – Csütörtök: 9.00 – 14.00

Péntek:                    9.00 – 13.00

Munkaszüneti és ünnepnapokon nincs ügyfélszolgálat.
ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ

A Pest Megyei és Érd Megyei Jogú Városi Kereskedelmi és Iparkamara Adatkezelési tájékoztatóját az építőipari kivitelezői ellenőrzés során megvalósuló adatkezelésről itt olvashatja.