• vas. máj 19th, 2024

Pest Vármegyei és Érdi Kereskedelmi és Iparkamara

Üdvözöljük megújult weboldalunkon!

KAPCSOLAT

Ügyfélfogadási rend 

Személyes ügyfélfogadásra csak előre egyeztetett időpontban van lehetőség!

Kérjük, hogy válassza az elektronikus ügyintézés lehetőségét a mihok.viktoria@pmkik.hu e-mail cím, vagy a PMKIKEPITO megnevezésű hivatali kapu útján. A hivatali kapura történő üzenet küldésében technikai segítséget nyújtunk Önnek mind leírás, mind pedig szemléltető videó formájában, amelyet ide kattintva talál.

Kérjük, hogy az ügyintézés megkönnyítése érdekében szíveskedjen e-mail címét, vagy telefonszámát megadni, amely elérhetőségeken szükség esetén kollégáink pontosíthatják a megkeresés tárgyát.

Amennyiben az ügy eredményes intézése érdekében a személyes ügyfélfogadás elkerülhetetlen, úgy kollégáink előre egyeztetett időpontban állnak rendelkezésükre. Időpont-egyeztetés végett kérjük írjon mihok.viktoria@pmkik.hu e-mail címre.

Ügyfeleink és munkatársaink egészségének védelme érdekében irodánkba történő belépést megelőzően kézfertőtlenítés szükséges, az iroda területén történő tartózkodás során pedig a maszk viselése kötelező!

Elérhetőség
ÉPÍTŐIPARI NYILVÁNTARTÁSI CSOPORT
Elérhetőségi adatok:

Cím: 2045 Törökbálint, Kazinczy Ferenc u. 124.

Ügyintéző : Mihók Viktória

Telefonszám: +36-70/339 – 9940

E-mail: mihok.viktoria@pmkik.hu

Hivatali kapu: PMKIKEPITO – KRID: 468311721

Az ügyfélszolgálat rendje:

Hétfő – Csütörtök: 9.00 – 14.00

Péntek:                    9.00 – 13.00

Munkaszüneti és ünnepnapokon nincs ügyfélszolgálat.
ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ

A Pest Vármegyei és Érdi Kereskedelmi és Iparkamara Adatkezelési tájékoztatóját az építőipari kivitelezői ellenőrzés során megvalósuló adatkezelésről itt olvashatja.