• vas. máj 19th, 2024

Pest Vármegyei és Érdi Kereskedelmi és Iparkamara

Üdvözöljük megújult weboldalunkon!

"KERES - KÍNÁL"

Tisztelt Vállalkozás! 

Az orosz-ukrán háború árnyékában Ukrajna Budapesti Nagykövetségének kérésére tesszük közzé az alábbi információkat.  

A dnyipropetrovszki régió befektetési tájékoztatója részletes információkkal szolgál geográfiai, demográfiai és gazdasági adatokról, a főbb gazdasági szektorokról, valamint külföldi befektetési és projektlehetőségekről, ipari parkokról.  

Az orosz-ukrán háborúban Harkiv bombázása során számos energetikai infrastruktúrát üzemeltető létesítmény sérült meg, melyek pótlása az ukrán fél számára kiemelt prioritással bír. A nagykövetség számos listát küldött a lakosság számára kulcsfontosságú szolgáltatásokat ellátó berendezésekről: 

melyek beszerzésére szükségük van.  

Az esetleges együttműködés kapcsán további információ a következő elérhetőségen érhető el: 

Konstyantyn Demenkov, Director of the Department for International Cooperation of Hharkiv City Counsil; e-mail: demenkov.mvd@gmail.com; tel.: +380 93 331 5639 (WhatsApp). 

Tisztelt Vállalkozás! 

Szíves figyelmébe ajánljuk az Izraeli Kereskedelmi Kamarák Szövetségétől (FICC) érkezett aktuális üzleti ajánlatokat:  

Érdeklődés esetén a magyar vállalkozások az egyes üzleti ajánlatoknál feltüntetett kapcsolattartó személlyel közvetlenül felvehetik a kapcsolatot. 

Az Izraeli Kereskedelmi Kamarák Szövetségének honlapján a magyar vállalkozások ezen a linken keresztül jeleníthetik meg üzleti ajánlataikat. 

Tisztelt Vállalkozás!

Szíves tájékoztatásul tesszük közzé az Izraeli Kereskedelmi Kamarák Szövetségétől (FICC) érkezett aktuális üzleti ajánlatokat:

Érdeklődés   esetén   a    magyar vállalkozások az egyes üzleti ajánlatoknál feltüntetett kapcsolattartó személlyel közvetlenül felvehetik a kapcsolatot. Az Izraeli Kereskedelmi Kamarák Szövetségének honlapján a magyar vállalkozások ezen a linken keresztül jeleníthetik meg üzleti ajánlataikat.

Tisztelt Vállalkozás! Tisztelt Hölgyem!

Szíves figyelmébe ajánljuk a Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi kamara (DUIHK) women@duihk klubjának hölgyek számára meghirdetett szakmai rendezvényét. Az E.ON Hungária Zrt. munkatársaival közös üzleti reggeli témája: Nők a műszaki és természettudományi szakmákban – lehetőségek az energiaiparban.

A február 15-én megtartásra kerülő program részleteiről az ITT megnyitható meghívóból tájékozódhat.

Tisztelt Vállalkozás!

Szíves figyelmébe ajánljuk a Lett Kereskedelmi és Iparkamara aktuális exportkatalógusát, amely az LCCI EXPORT CATALOGUE linken keresztül érhető el.

Tisztelt Vállalkozás!

Szíves figyelmébe ajánljuk az Izraeli Kereskedelmi Kamarák Szövetségétől (FICC) érkezett aktuális üzleti ajánlatokat:

Érdeklődés esetén a magyar vállalkozások az egyes üzleti ajánlatoknál feltüntetett kapcsolattartó személlyel közvetlenül felvehetik a kapcsolatot. Az Izraeli Kereskedelmi Kamarák Szövetségének honlapján a magyar vállalkozások ezen a linken keresztül jeleníthetik meg üzleti ajánlataikat.

Tisztelt Vállalkozók!

Megjelent a Lett Kereskedelmi és Iparkamara legfrissebb exportkatalógusa, amely az LCCI
EXPORT CATALOGUE Nr.8
linken keresztül érhető el.

Tisztelt Vállalkozók!

A Szlovák Kereskedelmi és Iparkamara Trencséni Regionális Kamarájának igazgatója által megküldött cégajánló, partnerkereső kezdeményezést ajánljuk szíves figyelmükbe.

Az autóipari beszállítók technológiai újjáépítésének területén tevékenykedő MATADOR Tools, s.r.o., a MATADOR csoport tagjaként keresi potenciális partnereit, különös tekintettel Tier 1 vagy 2 beszállítókra fókuszálva.

A MATADOR GROUP által megküldött további részletek, információk: presentation of Matador Group

Szívesen közvetítünk a trencséni kamara felé magyarországi cégeket, amelyek a megkeresés alapján releváns üzleti partnerek lehetnek, vagy szívesen részt vennének kétoldalú tárgyaláson.

Érdeklődés esetén a polyak.agnes@pmkik.hu e-mail címen várjuk megkeresésüket, mely alapján szívesen készítünk elő üzleti tárgyalást, vagy a feleket össze tudjuk kötni további egyeztetés céljából.

A Trencséni Regionális Kamara igazgatója az alábbi szövegtartalommal küldte levelét a cég kapcsolatépítésének elősegítése céljából:

Ladies and gentlemen,
Our member is a Slovak company active in field of technological reground for suppliers in automotive industry - MATADOR Tools, s.r.o., a member of Matador Group.
Here is presentation of Matador Group with another detailed information.

Tisztelt Vállalkozók!
Szíves figyelmükbe ajánljuk az Izraeli Kereskedelmi Kamarák Szövetségétől (FICC) érkezett aktuális üzleti ajánlatokat:
- PDF formátumban

Érdeklődés esetén a magyar vállalkozások az egyes üzleti ajánlatoknál feltüntetett kapcsolattartó személlyel közvetlenül felvehetik a kapcsolatot.
Az Izraeli Kereskedelmi Kamarák Szövetségének honlapján a magyar vállalkozások ezen a linken keresztül jeleníthetik meg üzleti ajánlataikat.

Tisztelt Vállalkozók!

Szíves figyelmükbe ajánljuk az ukrán Polimer Kompakt vállalkozás ajánlatát.

A különböző teljesítéményű, méretű zsírfogókat gyártó cég magyarországi forgalmazó, továbbértékesítéssel foglalkozó üzleti partnereit keresi.

A termékekről bővebben, valamint a cég elérhetőségéről lent tájékozódhatnak.

Polimerkomplekt 1
Polimerkomplekt 2
Polimerkomplekt 3

Tisztelt Vállalkozók!

Szíves figyelmükbe ajánljuk hazánk Párizsi Nagykövetségének munkatársa, Gölöncsér Balázs külgazdasági attasé által megküldött alábbi beszállítói partnerkeresést.

Guruló, merev műanyag bőrönd szettek (S/M/L) gyártására keresnek alvállalkozót, 40e db /év (havi 1-3 konténer) mennyiség, 40-60 EUR közötti árral.


Korábban kínai gyártókkal álltak kapcsolatban, azonban diverzifikálni szeretnék a beszállítóikat.

Érdeklődés esetén kapcsolattartó:

Gölöncsér Balázs
külgazdasági attasé
Email: Balazs.Goloncser@mfa.gov.hu
Hivatali telefonszám: +33 1 53 70 67 00
Mobil telefonszám: +33 6 480 30 207

Szíves figyelmükbe ajánljuk a Szlovák Köztársaság Budapesti Nagykövetsége által megküldött, magyarországi partnereiket kereső két vállalkozással való kapcsolatfelvételi lehetőséget:

OTCF
Sportcikkek széles skáláját gyártó és forgalmazó cég, amelyik üzleti partnereket keres Magyarországon. Elérhetőség/kapcsolat: Milan Nanista, email: m.nanista@otcf.pl, fax: +48 12 3120 239, mob: +421 918 788 887

ADRIAN GROUP s.r.o.
A cég közel 30 éve tevékenykedik az energetika területén és nagy terek/termek fűtésének, hűtésének és szellőztetésének a biztosításával foglalkozik. Saját gyártási kapacitásuk van, emellett tanácsadással, számításokkal, összehasonlító kimutatások készítésével foglalkoznak és természetesen komplex megvalósítási javaslatokat, garanciális és jótállás utáni szervizt biztosítanak, kulcsrakész kivitelezést is megvalósítanak. Szlovákián kívül a világ 20 másik országában is jelen vannak, beleértve a keleti piacokat is. Termékeik és a minőségbiztosítási rendszerük teljes körű tanúsítványokkal rendelkeznek. A cég által kínált termékek és megoldások megtérülése a hőmérsékleti viszonyoktól függően 1-2 évszak.

Elérhetőség: Ing. Viktoria VranskaMob.: +421 905 221 007, Tel.:+421 48 471 04 44, E-mail: adrian@adrian.skwww.adriangroup.sk

Lazovná 53, 97401 Banská Bystrica, SLOVAKIA

Megjegyzés: a cégnek volt egy hosszútávú céges partneri kapcsolata Magyarországon. Mivel azonban a hivatalos partnercég tulajdonosa/vezetője http://www.fokozat.hu/ nyugdíjba vonulásra készül új vállalkozó-partnert keresnek, amellyel folytathatnák az együttműködést Magyarországon)

 

ÜZLETI PARTNERKERESÉS

Szíves figyelmükbe ajánljuk az ungvári BELIVER Kft. igazgatójának az MKIK főtitkárához írt levelét, melyben a háború miatti élelmiszerellátási gondokról, a hiány mielőbbi pótlására való törekvésükről számol be. A kárpátaljai kereskedelmi vállalat olyan élelmiszeripari termékeket gyártó, forgalmazó magyarországi üzleti partnereket keres, akik hajlandók Ukrajnába, ezen belül Kárpátaljára élelmiszert értékesíteni, szállítani.

Érdeklődésük nem adománygyűjtésre, hanem konkrét üzleti kapcsolat kiépítésére irányul. Az ukrán cég rendelkezik engedéllyel, hogy külföldi fizetéseket eszközöljön élelmiszervásárlás céljából.

A részleteket, a kapcsolatépítéshez szükséges információkat tartalmazó levelet ITT tudja megnyitni.

Szíves figyelmükbe ajánljuk a Cseh Köztársaság Budapesti Nagykövetsége által az országos és területi kamarákhoz eljuttatott, cseh cég általi megkeresést.

Kérésükkel, felhívásukkal olyan magyar gyártókat vagy építő vállalatokat keresnek, akik foglalkoznak pódiumrendszerekkel (angolul mezzanine platform) - termék példaként - https://www.raktech.hu/termek/podiumrendszer/

Amennyiben érdeklődik a lehetőség, vagy kapcsolatfelvétel iránt, az alábbi cseh követségi munkatárs megkeresését javasoljuk:

 

Ing.Tanja Szelezsán

ekonomická specialistka

Obchodně ekonomický úsek

Velvyslanectví ČR v Budapešti

Rózsa u. 61.

1064 Budapešť

Tel.: +36/1/462-5038

Mobil: +36/30/885-1066

E-mail: tanja_szelezsan@mzv.cz

Web: http://www.mzv.cz/budapest

Szelezsán Tanja

Kereskedelmi és közgazdasági specialista

Kereskedelmi és Közgazdasági Részleg

Cseh Köztársaság Nagykövetsége

Rózsa u. 61.

1064 Budapest

Tel.: +36/1/462-5038

Mobil: +36/30/885-1066

E-mail: tanja_szelezsan@mzv.cz

Web: http://www.mzv.cz/budapest

Rusz Boglárka stockholmi külgazdasági attasé az alábbi beszállítói lehetőségről adott tájékoztatást:

A Matkompaniet AB svéd vállalat magyar beszállítókat/partnereket keres. A megkeresés részleteiről itt olvashatnak bővebben. Érdeklődés esetén a külgazdasági attasé a brusz@mfa.gov.hu címre várja a visszajelzéseket a csatolt Hungarian partner search sablon dokumentum kitöltésével.

 

Rusz Boglárka

külgazdasági attasé

115 27 Stockholm

Dag Hammarskjölds väg 10

Telefon: +46 8 782 97 51

Mobil: +46 70 741 05 11

brusz@mfa.gov.hu

mission.stockholm@mfa.gov.hu

www.stockholm.mfa.gov.hu

www.facebook.com/HunEmbassy.Stockholm/

Magyarország Zágrábi Nagykövetségének megkeresése alapján továbbítjuk felhívásukat, miszerint horvát cég keres alumínium italos üveg kupak beszállítót.

Alumínium csavaros kupakok paraméterei a következők:

Kupakok mérete (átmérő x magasság milliméterben) – tömítő – cél:

Dimenzió Tömítő Cél
20X15 EPE TÖMÉNY ITALOK
28X15 PVC FREE BOR
28X18 EPE RÖVID ITALOK
28X44 PVC FREE BOR
30X60 SARANEX BOR
31,5X24 EPE RÖVID ITALOK
31,5X44 EPE RÖVID ITALOK
31,5X60 EPE RÖVID ITALOK

A kupakok átlagos éves összmennyisége: 25.000.000 db.

A befejező munka a kupak oldalán és tetején nyomtatással és fóliával történik.

Amennyiben fentiek szerinti beszállítói lehetőség felkeltette érdeklődését, kérjük jelentkezzen kamaránk felé cégnév, kontaktszemély, elérhetőség feltüntetésével a polyak.agnes@pmkik.hu e-mail címen.

Az üzleti lehetőséget meghirdető Magyar Kereskedelmi és Iparkamara felé továbbítjuk érdeklődését, amelynek munkatársa a megadott elérhetőségen fel fogja venni Önnel a kapcsolatot.

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara által megküldött, az Izraeli Kereskedelmi Kamarák Szövetségétől (FICC) érkezett aktuális üzleti ajánlatokat ajánljuk szíves figyelmükbe:

Érdeklődés esetén a magyar vállalkozások az egyes üzleti ajánlatoknál feltüntetett kapcsolattartó személlyel közvetlenül felvehetik a kapcsolatot.

Az Izraeli Kereskedelmi Kamarák Szövetségének honlapján a magyar vállalkozások ezen a linken keresztül jeleníthetik meg üzleti ajánlataikat.