• vas. jún 16th, 2024

Pest Vármegyei és Érdi Kereskedelmi és Iparkamara

Üdvözöljük megújult weboldalunkon!

  Hivatali kapuink  |   titkarsag@pmkik.hu  |   +36-1/317-7666

VÁLLALKOZÓI SIKER KLUB
(VSKlub)

„A siker titka, hogy a szokásos dolgokat szokatlanul jól csinálod.”
/John D. Rockefeller/

A VÁLLALKOZÓI SIKER KLUB (VSKlub) 2016 óta töretlen érdeklődéssel működő, ingyenes szolgáltatása a Pest Megyei és Érd Megyei Jogú Városi Kereskedelmi és Iparkamarának (PMKIK).

A VSKlub rendezvényeit a Pest Megyei Kereskedők Vendéglátók és Szolgáltatók Szövetsége (KISOSZ) menedzseli két honlap, a www.vsklub.hu és a www.webkepzo.hu segítségével.

A VSKlub-ot az alábbi célok elérése érdekében hívtuk életre:

  • a VSKlub térítésmentes képzéseken keresztül versenyképes szakmai fejlődést biztosítson a Pest megyei vállalkozásoknak;
  • a VSKlub rendezvények résztvevői minden alkalommal a gyakorlatban alkalmazható, a vezetői készségeiket, és ezáltal vállalkozásukat fejlesztő, támogató ismeretekkel gazdagodjanak;
  • a VSKlub által szervezett „Üzleti reggeliken” résztvevő vállalkozók megismerjék egymást, vállalkozásaik üzleti lehetőségeit, hogy ezen a kapcsolati tőkén keresztül hatékony üzleti közösséggé kovácsolódva formálják Pest megye vállalkozói kultúráját;
  • végsősoron a VSKlub résztvevői olyan egyedi szolgáltatást kapjanak, amely elmélyíti a Pest Megyei és Érd Megyei Jogú Városi Kereskedelmi és Iparkamarához (PMKIK) való kötődést, lojalitást, növelve az önkéntes kamarai tagság létszámát.

A VSKlub alapítóinak, Dr. Farkas Ilonának (tréner), Gyovai Jánosnak (tréner, VSKlub vezető) és Palánkai Gábornak (üzleti mentor) az elmúlt évek során sikerült a rendezvények témaköreit úgy meghatározni, hogy azokon keresztül a résztvevők a Pest megyei mikro-, kis- és középvállalkozásainak napi kihívásaira kapjanak konkrét megoldási javaslatokat, miközben figyelemmel vannak a résztvevők igényeire is. A VSKlub alapítóihoz az utóbbi időben sok jól képzett, kiváló szakember csatlakozott, akik tudásukat, ismereteiket szívesen adják tovább a klub rendezvényein.

Az ingyenes rendezvények hetente új témával találják meg a vállalkozásokat. Az előadások a mindenkori helyzet függvényében személyesen vagy online (ZOOM) módon érhetők el. Az online előadások felvétele, a hozzá kapcsolódó prezentációval együtt bármikor (pl. 2021 év utólag is) elérhető a VSKlub honlapján. Ezen a honlapon lehet nyomon követni a rendezvények időpontját, címét, rövid ismertetőjét és az előadót. Természetesen innen is lehet regisztrálni a rendezvényekre.

A VSKlub havonta egy-két alkalommal kedvezményes díjfizetésű egész napos tréningeket is szervez. Ennek köszönhetően a megye vállalkozói változatos, sokrétű, a munkájukat inspiráló, támogató képzéseken vehetnek részt.


További  részletekről, a VSKlub előadásainak tematikájáról és időpontjairól a szervezet honlapján tájékozódhat.
VSKlub