• vas. jún 16th, 2024

Pest Vármegyei és Érdi Kereskedelmi és Iparkamara

Üdvözöljük megújult weboldalunkon!

REGISZTRÁCIÓS CSOPORT KAPCSOLAT

Ügyfélfogadási rend 

A járványveszélyre tekintettel a személyes ügyfélfogadás jelenleg szünetel.

Kérjük, hogy válassza az elektronikus ügyintézés lehetőségét az regisztracio@pmkik.hu e-mail cím, vagy a PMKIKREGCS megnevezésű hivatali kapu útján. A hivatali kapura történő üzenet küldésében technikai segítséget nyújtunk Önnek mind leírás, mind pedig szemléltető videó formájában, amelyet ide kattintva talál.

Kérjük, hogy az ügyintézés megkönnyítése érdekében szíveskedjen e-mail címét, vagy telefonszámát megadni, amely elérhetőségeken szükség esetén kollégáink pontosíthatják a megkeresés tárgyát.

Amennyiben az ügy eredményes intézése érdekében a személyes ügyfélfogadás elkerülhetetlen, úgy kollégáink előre egyeztetett időpontban állnak rendelkezésükre. Időpont-egyeztetés végett kérjük írjon az regisztracio@pmkik.hu e-mail címre.

Ügyfeleink és munkatársaink egészségének védelme érdekében irodánkba történő belépést megelőzően kézfertőtlenítés szükséges, az iroda területén történő tartózkodás során pedig a maszk viselése kötelező!

Elérhetőség

Elérhetőségi adatok:

Cím: 2045 Törökbálint, Kazinczy Ferenc u. 124.
Postafiók cím: 2045 Törökbálint, Pf.: 360.

Telefonszám:

  • +36-30/420 – 9594
  • +36-30/420 – 2689

E-mail: regisztracio@pmkik.hu

Hivatali kapu: PMKIKREGCS – KRID: 244467717

Az ügyfélszolgálat rendje:

Hétfő – Csütörtök: 9.00 – 15.00

Péntek:                    9.00 – 12.00

Adatkezelési tájékoztató

A kötelező kamarai regisztrációval kapcsolatban végzett kamarai tevékenységre vonatkozó adatkezelési tájékoztatót letölthető formában ide kattintva érheti el.

Az adatkezelési tájékoztatónkat az önkéntes kamarai tagsággal kapcsolatosan a PMKIK birtokába került adatokról ITT éri el.

A pártoló kamarai tagsággal kapcsolatos adatkezelési tájékoztató ide kattintva olvasható.