• pén. szept 29th, 2023

Pest Vármegyei és Érdi Kereskedelmi és Iparkamara

Üdvözöljük megújult weboldalunkon!

Önkéntes kamarai tagok

PIKOTRADE KFT.

A Pikotrade Kft. 2012-ben alakult, munkaruházati,-formaruházati, munkavédelmi eszközök kereskedelmével foglalkozunk oly módon, hogy közvetlen kapcsolatban állunk számos gyártói képviselettel, így biztosítva azt, hogy az itthoni forgalmazásban lévő teljes termékskálát tudjuk biztosítani ügyfeleinknek.

Beszállítói hátterünk rendkívül stabil, ezáltal több mint 10.000 fajta munkavédelmi eszköz, munkaruházati (formaruházati) termék szerepel kínálatunkban. Az általunk vállalt szállítási határidő akár másnapra történő teljesítést is jelenthet (raktárkészlettől függően). A megrendelt termékeket jellemzően közvetlenül a nagykereskedésből a Megrendelőhöz juttatjuk el, ezzel a szállítási határidőt jelentősen lerövidítve. Arra törekszünk, hogy partnereinknek olyan munkavédelmi termékeket javasoljunk felhasználásra, melyek állandó raktárkészletről rendelhetők, valamint árban versenyképesek.

Lehetőségünk van arra, hogy az itthoni nagykereskedésektől mennyiségi kedvezményt kapjunk valamint állandó raktárkészletet tartsanak fenn részünkre bizonyos termékekből, előre tervezett várható éves fogyási mennyiségre kalkulálva.

Mivel a beszerzést több partnertől végezzük, így megrendelőinknek tudjuk azt biztosítani, hogy a náluk felmerülő igényeket a legjobb paraméterekkel kínáló gyártótól rendeljük meg, a legversenyképesebb áron.