• ked. ápr 16th, 2024

Pest Vármegyei és Érdi Kereskedelmi és Iparkamara

Üdvözöljük megújult weboldalunkon!

Önkéntes kamarai tagok

PIKOTRADE KFT.

A Pikotrade Kft. 2012-ben alakult, munkaruházati,-formaruházati, munkavédelmi eszközök kereskedelmével foglalkozunk oly módon, hogy közvetlen kapcsolatban állunk számos gyártói képviselettel, így biztosítva azt, hogy az itthoni forgalmazásban lévő teljes termékskálát tudjuk biztosítani ügyfeleinknek.

Beszállítói hátterünk rendkívül stabil, ezáltal több mint 10.000 fajta munkavédelmi eszköz, munkaruházati (formaruházati) termék szerepel kínálatunkban. Az általunk vállalt szállítási határidő akár másnapra történő teljesítést is jelenthet (raktárkészlettől függően). A megrendelt termékeket jellemzően közvetlenül a nagykereskedésből a Megrendelőhöz juttatjuk el, ezzel a szállítási határidőt jelentősen lerövidítve. Arra törekszünk, hogy partnereinknek olyan munkavédelmi termékeket javasoljunk felhasználásra, melyek állandó raktárkészletről rendelhetők, valamint árban versenyképesek.

Lehetőségünk van arra, hogy az itthoni nagykereskedésektől mennyiségi kedvezményt kapjunk valamint állandó raktárkészletet tartsanak fenn részünkre bizonyos termékekből, előre tervezett várható éves fogyási mennyiségre kalkulálva.

Mivel a beszerzést több partnertől végezzük, így megrendelőinknek tudjuk azt biztosítani, hogy a náluk felmerülő igényeket a legjobb paraméterekkel kínáló gyártótól rendeljük meg, a legversenyképesebb áron.

Amurex GM Hungária Kft.

Cégünk, az Amurex GM Hungária Kft. közel két évtizede foglalkozik gluténmentes termékek forgalmazásával és gyártásával. Kenyeret és pékárut több mint 10 éve készítünk, folyamatosan igazodva a piaci igényekhez. Árukínálatunk kiemelkedő a gluténmentes piacon, mivel termékeink ízükben és állagukban leginkább közelítik meg a hagyományos pékáruk világát.

2022-ben az Év Gluténmentes Kenyér és Péksütemény verseny első díját nyertük el kenyér kategóriában. 2023-ban OMÉK Innovációs Nagydíját (I. helyezett) vehettük át az Agrárminiszter Úrtól.

Kizárólagos gluténmentes beszállítói vagyunk a Lipóti Pékség Hálózat több, mint 300 üzletének. 2020 óta beszállítói vagyunk továbbá a Kifli.hu Shop Kft-nek, de beszállítunk bio nagykereknek (Bijó Élelmiszer Kereskedelmi Kft.), illetve számos bioboltnak és pékségeknek is. Ezentúl gyorsfagyasztott pékáru forgalmazására is vállalkozunk. Így üzleti kapcsolatban vagyunk például az Egri Gluténmentes Pékség-Diétázók Boltjával, akik 2022-ben Pékség kategóriában, 2023-ban pedig Bolt kategóriában (Mentes helyek Kedvenc helye) nyertek díjakat.

Termékeink országosan elérhetőek, ismertek és igen közkedveltek. Sokkolt-gyorsfagyasztott termékeinket 2015 elejétől forgalmazzuk. Olyan nagy cégekkel dolgozunk együtt, mint a Matusz-vad, Helit, Mirbest, Delforg), de közétkeztető cégek is immár vásárolják termékeinket (Eurest, Hajdúsági Sütödék). Gyorsfagyasztott termékeinket 1 év szavatossági idővel értékesítjük. Viszonteladókon keresztül termékeinket immár nemcsak belföldön, de külföldön is forgalmazzák, így eljutottunk Ausztriába és Szlovákiába is.

2016 őszétől streetfood termékekkel bővítettük kínálatunkat, hamburger zsemlével, pitával, pizzalappal, hot-dog kiflivel, melyek nagy sikernek örvendenek a bisztrók, büfék kínálatában.

2016 első felében a Nyugati térnél nyitottuk meg gluténmentes Cöli bisztrónkat és egyben mintaboltunkat, ahol legújabb fejlesztésű termékeinket teszteltetjük vendégeinkkel, amelyek egyúttal közvetlenül kerülnek a nagykereskedelmi értékesítésbe is.

Magyarországon benne vagyunk az első 10 cégben, amelyek megszerezték a jogot az (AOECS) Európai Lisztérzékeny Egyesületek Szövetségétől minőségbiztosítási rendszerünk felülvizsgálatával, laborvizsgálati eredmények, gluténmentes és minőségi megfelelési tesztek alapján, hogy termékeinket a megkülönböztető gluténmentes jelöléssel (áthúzott zöld búzakalász szimbólum és védjegy) láthassuk el.

2016-ban a Pest Vármegyei és Érdi Kereskedelmi és Iparkamara (PMKIK) Korrekt Partner díjban részesítette cégünket. Cégünk több szervezetnek is tagja. Szabolcs Péter, a cég tulajdonosa és ügyvezetője 2020-tól az Élelmiszeripari Ágazati Készségtanács elnöke, a PMKIK elnökségének tagja, a Felelős Élelmiszergyártók Szövetsége (FÉSZ) elnökségének tagja, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) Pest megyei küldötte. Ezen túl ő az ötletgazdája és főszervezője a 2022-től megrendezésre kerülő Év Gluténmentes Kenyér és Péksütemény versenynek is.

Amurex_A5_kiadvany_1116jav_opt
LETÖLTÉS