• vas. máj 19th, 2024

Pest Vármegyei és Érdi Kereskedelmi és Iparkamara

Üdvözöljük megújult weboldalunkon!

TÁMOGATOTT RÉSZVÉTELI LEHETŐSÉG: HUNGEXPO

A Pest Vármegyei és Érdi Kereskedelmi és Iparkamara „Szövetségben a Vállalkozókkal” címmel indított vállalkozásfejlesztési programsorozatának célja a Nagykátai járásban, a Nagykőrösi járásban, a Ceglédi járásban, a Szobi járásban, a Dabasi járásban, az Aszódi járásban, valamint a Ráckevei járásban székhellyel rendelkező gazdálkodó szervezetek elérése, segítése és fejlődésük előmozdítása. 

Vállalkozásfejlesztési programsorozatunk keretében Magyarországon megrendezésre kerülő szakmai kiállításokon és vásárokon való látogatói részvételt is biztosítunk ingyenesen, korlátozott számban a fenti járásokban székhellyel rendelkező gazdálkodó szervezetek részére. 

A budapesti Hungexpo Vásárközpontban 2024. április 10-14. között megrendezésre került CONSTRUMA 42. Nemzetközi építőipari szakkiállításra történő jegyigénylés már lezárult.  

Jelenleg szintén a budapesti Hungexpo Vásárközpontban 2024. május 24-25. között megrendezésre kerülő Autotech Future Expo és Show kiállításra biztosítunk korlátozott számban, ingyenesen belépőt a fenti járásokban székhellyel rendelkező gazdálkodó szervezetek számára. A rendelkezésre álló belépőjegyek kiosztása jelentkezési sorrendben történik. 

A vásár részleteiről itt tájékozódhat bővebben.