• szo. jún 15th, 2024

Pest Vármegyei és Érdi Kereskedelmi és Iparkamara

Üdvözöljük megújult weboldalunkon!

  Hivatali kapuink  |   titkarsag@pmkik.hu  |   +36-1/317-7666

PÁLYÁZATFIGYELÉS

Tisztelettel tájékoztatjuk Önöket, hogy a Pest Vármegyei és Érdi Kereskedelmi és Iparkamara térítésmentes online pályázatfigyelési szolgáltatása megújult formában és tartalommal érhető el honlapunkon.

A Pest megyei regisztrált gazdálkodó szervezetek, valamint a PMKIK önkéntes tagjai érdeklődésére számot tartó pályázati felhívásokra, illetve a pályázati felhívásokkal kapcsolatos aktualitásokra vonatkozó részletes figyelemfelhívásainkat hetente több alkalommal tesszük közzé.

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a PMKIK térítésmentes online pályázatfigyelési szolgáltatása kizárólag az aktuálisan elérhető pályázati lehetőségekre, illetve az azokkal kapcsolatos aktualitásokra vonatkozó figyelemfelhívást szolgálja. Minden esetben megjelöljük azt a pályázat kiírói felületet, illetve elérhetőséget, amelyen keresztül a pályázati lehetőség iránt érdeklődők a mindenkor hatályos, részletes információkhoz juthatnak az adott pályázati lehetőséggel kapcsolatban.

A pályázat kiírójának hivatalos felületén, illetve elérhetőségén keresztül történő teljes körű tájékozódás minden esetben elengedhetetlen a pályázat iránt érdeklődő részéről, mivel a pályázati kiírásokkal, felhívásokkal kapcsolatos dokumentumokban, valamint az egyes pályázatokra vonatkozó jogszabályokban foglalt előírások maradéktalan betartása a pályázó kizárólagos felelőssége.

 

Bízunk abban, hogy térítésmentes online pályázatfigyelési szolgáltatásunkkal minél több hasznos információt oszthatunk meg Önökkel, mellyel hozzájárulunk az érdeklődésükre számot tartó pályázati lehetőségek megismeréséhez.

Tisztelettel tájékoztatjuk Önöket, hogy a honlapunkon elérhető térítésmentes online pályázatfigyelési szolgáltatásunk mellett a palyazatfigyeles@pmkik.hu e-mail címen is várjuk pályázatfigyeléssel kapcsolatos megkereséseiket, kérdéseiket.

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a beérkezett megkeresésekkel, kérdésekkel kapcsolatos tájékoztatásaink kizárólag a pályázatfigyeléssel kapcsolatos általános jellegű, nem kötelező érvényű tájékoztatásra korlátozódnak.

Mivel a pályázat kiírójának hivatalos felületén, illetve elérhetőségén keresztül történő teljes körű tájékozódás minden esetben elengedhetetlen a pályázat iránt érdeklődő részéről, javasoljuk, hogy konkrét pályázati kiírásra, felhívásra vonatkozó kérdéseiket minden esetben a pályázat kiírójának szíveskedjenek feltenni. Ennek megkönnyítése érdekében az egyes pályázati lehetőségekre vonatkozó figyelemfelhívásainkban minden esetben megjelöljük azt a pályázat kiírói felületet, illetve elérhetőséget, amelyen keresztül a pályázati lehetőség iránt érdeklődők a mindenkor hatályos, részletes információkhoz juthatnak az adott pályázati lehetőséggel kapcsolatban.