• sze. nov 30th, 2022
  Hivatali kapuink  |   titkarsag@pmkik.hu  |   +36-1/317-7666

PÁLYÁZATFIGYELÉS

Tisztelettel tájékoztatjuk Önöket, hogy a Pest Megyei és Érd Megyei Jogú Városi Kereskedelmi és Iparkamara térítésmentes online pályázatfigyelési szolgáltatása megújult formában és tartalommal érhető el honlapunkon.

A Pest megyei regisztrált gazdálkodó szervezetek, valamint a PMKIK önkéntes tagjai érdeklődésére számot tartó pályázati felhívásokra, illetve a pályázati felhívásokkal kapcsolatos aktualitásokra vonatkozó részletes figyelemfelhívásainkat hetente több alkalommal tesszük közzé.

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a PMKIK térítésmentes online pályázatfigyelési szolgáltatása kizárólag az aktuálisan elérhető pályázati lehetőségekre, illetve az azokkal kapcsolatos aktualitásokra vonatkozó figyelemfelhívást szolgálja. Minden esetben megjelöljük azt a pályázat kiírói felületet, illetve elérhetőséget, amelyen keresztül a pályázati lehetőség iránt érdeklődők a mindenkor hatályos, részletes információkhoz juthatnak az adott pályázati lehetőséggel kapcsolatban.

A pályázat kiírójának hivatalos felületén, illetve elérhetőségén keresztül történő teljes körű tájékozódás minden esetben elengedhetetlen a pályázat iránt érdeklődő részéről, mivel a pályázati kiírásokkal, felhívásokkal kapcsolatos dokumentumokban, valamint az egyes pályázatokra vonatkozó jogszabályokban foglalt előírások maradéktalan betartása a pályázó kizárólagos felelőssége.

A Pest megyei vállalkozások számára elérhető pályázati lehetőségek.

Bízunk abban, hogy térítésmentes online pályázatfigyelési szolgáltatásunkkal minél több hasznos információt oszthatunk meg Önökkel, mellyel hozzájárulunk az érdeklődésükre számot tartó pályázati lehetőségek megismeréséhez.

Tisztelettel tájékoztatjuk Önöket, hogy a honlapunkon elérhető térítésmentes online pályázatfigyelési szolgáltatásunk mellett a palyazatfigyeles@pmkik.hu e-mail címen is várjuk pályázatfigyeléssel kapcsolatos megkereséseiket, kérdéseiket.

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a beérkezett megkeresésekkel, kérdésekkel kapcsolatos tájékoztatásaink kizárólag a pályázatfigyeléssel kapcsolatos általános jellegű, nem kötelező érvényű tájékoztatásra korlátozódnak.

Mivel a pályázat kiírójának hivatalos felületén, illetve elérhetőségén keresztül történő teljes körű tájékozódás minden esetben elengedhetetlen a pályázat iránt érdeklődő részéről, javasoljuk, hogy konkrét pályázati kiírásra, felhívásra vonatkozó kérdéseiket minden esetben a pályázat kiírójának szíveskedjenek feltenni. Ennek megkönnyítése érdekében az egyes pályázati lehetőségekre vonatkozó figyelemfelhívásainkban minden esetben megjelöljük azt a pályázat kiírói felületet, illetve elérhetőséget, amelyen keresztül a pályázati lehetőség iránt érdeklődők a mindenkor hatályos, részletes információkhoz juthatnak az adott pályázati lehetőséggel kapcsolatban.